Om oss

Fixaspåret har funnit sedan 2009 och vi började som en studiecirkel om att åka Inlandsbanan på ABF i Hallsberg. Vi var en grupp personer som gillade tåg och åka tåg i alla dess former. Vi var på både tjejer och killar i olika åldrar som helt enkelt hade samma intresse.
Vi tyckte det var så kul och vi bildade föreningen Fixaspåret. Vi tyckte att vi kunde absolut vidareutveckla detta intresse. Och låta oss hålla på med vårt intresse och vad vi tycker om att göra.
Resa med tåg och få uppleva härliga och speciella äventyr på köpet!
Resorna tar oss ut för att upptäcka nya kulturer och resmål. Att resa med tåg gör att du som resenär kan koppla av, luta tillbaka i sättet och bara insupa atmosfären och njuta av utsikten som du passerar. Dessutom kommer du utvilad fram till resmålet. Så du kan bege dig på äventyr direkt.
Vi på Fixaspåret anordnar egna studiecirklar om en tågbana som vi ska åka på våra årliga reseäventyr. På schemat för i år står det Orientexpressen. Som nu har börjat planera att åka nu till sommaren 2017. Så den resan ser vi verkligen fram emot att åka. Med tanken på att den tåglinjen har så mycket historia och känns så exotisk. Så läser och diskuterar om vi allt om Orientexpressen och vad som kan finnas att upptäcka under tiden vi åker och när vi kommer fram. Spännande!
Detta gör att vi får geografi, historia och annat smått och gott på köpet.
Dessutom har vi träffar en gång per månad i vår lokal i Hallsberg. Då vi pratar om vilka tågresor vi skulle vilja göra och så vidare.
Vi har medlemmar från hela Sverige, från Skåne i syd och Norrland i norr. Just nu så är vi 56 medlemmar. Och vill du bli medlem så är du hjärtligt välkommen!

Medlemskap

Känner du att du har blivit nyfiken på vad vi pysslar med så är du välkommen att bli medlem hos oss på Fixaspåret. Alla är välkomna till oss!
Naturligtvis så kan du komma på en av våra träffar för att se vilka gynnare vi är.
För att bli medlem behöver vi:
⦁ Namn
⦁ Adress
⦁ Telefonnummer
⦁ E-mejladress
Här kan du ansöka om medlemskap: medlem@fixasparet.se
Här du frågor angående medlemskap så mejla: info@fixasparet.se
Medlemsavgiften ligger 550 kronor per år. Då ingår det alla förberedelser och material för våra resor och våra träffar.
Följer du med på våra studieresor så tillkommer kostnaderna för dessa. Men vi ser till att allt ordnar sig med biljetter, ansöka visum, övernattningar och så vidare.
Våra träffar:
3/11 kl. 18.00
2/12 kl. 18.00
I vår lokal och det bjuds på en liten go fika.
Schemat för nästa år kommer efter vår sista träff då vi bestämmer vilka dagar som passar bäst under våren 2017.
Välkommen

Hitta oss

Här kan du hitta kontaktuppgifter och övrig information för att hitta oss.

Vår lokal: Södra Allén 22 694 30 Hallsberg
Kontakta: Ordf. Jan Svensson 0708 – 36 54 81 jan.svensson@fixasparet.se
Kassör Ina Book 0707 – 47 52 36 ina.book@fixasparet.se
Sekr. Leif Karlsson 0736 – 14 58 63 leif.karlsson@fixasparet.se
E-mejl: info@fixasparet.se
Medlem: medlem@fixasparet.nu

Är det något du har frågor om eller känner att du saknar här på vår hemsida fixasparet.se så kontakta oss. Vi vill gärna hjälpa till!

Välkommen!